Vacature signmaker / werkvoorbereider

Ben je op zoek naar een dynamische en creatieve uitdaging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt versterken in het gehele productieproces, van ontwerp tot montage.

Als signmaker duizendpoot ben je bij ons verantwoordelijk voor:

  • DTP en Ontwerp: Breng jouw creativiteit tot leven door boeiende ontwerpen te maken voor onze klanten. Met behulp van geavanceerde software zet je ideeën om in visuele concepten die zowel aantrekkelijk als effectief zijn.
  • Printerbeheer: Beheers het hart van onze productie door onze geavanceerde printers aan te sturen. Zorg voor de perfecte afdrukken die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die onze klanten verwachten.
  • Plotten en Afwerken: Nauwkeurigheid is key in het plotten en de afwerking van onze producten. Van snijden tot lamineren, jouw aandacht voor detail zal schitteren in elk stuk dat je produceert.
  • Montage: Specialiseer je in de montage van autobelettering. In onze werkplaats worden de ontwerpen omgezet naar mobiele kunstwerken. Jouw vaardigheid in montage maakt elke auto tot een rijdend visitekaartje.

Wij bieden:

  • Een fulltime functie.
  • Een werkplek waar jouw vaardigheden gewaardeerd worden en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je ervaring in de signbranche of ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière te starten? Stuur ons je CV en portfolio en laat zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team. Wij kijken uit naar je sollicitatie!